Tässä uusi kokeiluni. Koklasin siis eri maalaustyyliä pastelleilla, tykkäsin tehdä tätä, oli nopeekin, joku kaks tuntia, ehkä kaks ja puoli. Käytin suurempia linjoja ku tavallisesti, en tehnyt tarkkaa piiperrystä kuten on vähän tapana :( Mut siis, oon oikeestaan aika tyytyväinen.
 
Tässä on siis Janette.

1305196.jpg

Toi Kekke Kakkahousu tuli vaan mieleen ku laitoin otsikkoa... Janette sano pienenä itseensä nimellä Kekke, varmaan tuli siitä nimen lopusta Nette. Sitten kun osas jo vähän väännellä kieltä, keksi Kekke Kakka ja lopulta sitten jo lause Kekke kakka housu. Eli suomeksi että tais tulla pökäle pöksyyn. Siitä lähtien sitten lempinimi onkin ollut Kekke (Kakkahousu). No en tota loppuosaa käytä ku äärimmäisessä hellittelytarkoituksessa :) Mutta Kekke on kyl käytössä.

Piti laittaa niitä kuvia siitä kivasta pöydästäkin, mutta en tiiä mihin oon ne lykänny. Tyhjensin konetta kuvista ja tallentelin levyille, ja nyt en tiiä missä ne kaikki on. Tää on tätä mun niin hyvää järjestelmällisyyttä, mistä Kamu muistaa aina mua kiittää. Mutta laitan kuvat heti kun löydän ne!!!