Niin, M-täti, elikä se lehti oli Uusi aika (ei ole uskonnollinen, vaikka kuulostaa siltä...) ja tulevana sossuna oon ehkäpäs sitten oikeessa lehdessä, se on nimittäin vasemmalle kallistuvan puolueen lehti, mutta mun käsittääkseni ei pieni. Laitan sulle lehteä tulemaan ma, joten ehkä jo ti pääset lukemaan tän julkkiksen elämästä taas jotain skandaalimaista :)

Tänään kävin Violetilla ja näin merimaailman livenä. Se oli TODELLA upea! Sitä voisi tuijotella vaikka kuinka pitkään, eikä silti löydä kaikkea, niin paljon yksityiskohtia siellä oli, aina siis on jotain uutta katseltavaa! Laitan viim. huomenna tähän alle vielä kuvia sieltä, (mikäli sallit, Violet).

Tänään vietetään venetsialaisia ja pihalla jo paukkuu papatit ja pikkuraketit, eiku siis Koiranpöräykset, "EKSÄÄ SITÄ TIIÄ", ku mokasin ja sanoin niitä vaan pikkuraketeiksi :) Matias 9 vee pomppii suojalasit (TIETENKIN) päässä sisään ja ulos ja miettii mitä räjäyttää seuraavaks. Talon vai sen raketin... onneks on isompaa väkee katsomassa perään ku äippäki on vaan koneella.... No ei, nyt pitää oikeesti mennä katsoo sen perään!