Piiiiitkän, pitkän pohdinnan jälkeen uskalsin laittaa muutamia maalauksiani blogiin. Aiemmin ajattelin, että en laita, kun nehän vois joku nähdä :P Noh, nyt tuli sitten se päivä, jolloin rohkaistuin. Kyse ei ole ollut kritiikinpelosta, pahinta kritiikkiä saan itseltäni. On kuitenkin hyvä saada myös ulkopuolelta (rakentavaa) palautetta, eikä tsemppauksetkaan pahitteeksi olisi :) Niillähän sitä jaksaa uskoa itseensä. Ristiriitaista on kuitenkin se, että teen tilaustöitä silloin tällöin. Mutta jotenkin anonyymisti ilmaistuna mielipiteet voivat olla totuudenmukaisempia, en tiedä. Valokuvat töistä on hiukan epätarkkoja, mutta uskon, että niistä saa idean käsialastani.

Niin, kaikki työt on kuivapastelleilla maalattuja.

Näin pöydällä sipuleita ja niissä oli niin herkulliset värit, että ne oli pakko piirtää!

682882.jpg

 
Ja toisena hetkenä, ihan rauhassa kun istuu sohvalla tai katsoo telkkaria, yhtäkkiä iskee ihan älytön tarve piirtää kananmunia. Ja perunoita.

682885.jpg

Tämän maalasin eilen ja tänään kun sain napata ystävän kukkapenkistä pionin. Auringonvalo meni kukan terälehtien väliin ja muuttui keltaiseksi. Ja kastelukannut on aina kivoja :) Pidän hassuista asioista. Mutta kannu edustaa ravintoa...
682554.jpg
En muuten olekaan vielä laittanut näihin kahteen nimeä, se meinaa aina unohtua. Kuinkahan moni on mulle siitä sanonut...!
Ja vielä ystävän tytär, joka leikkii pupua villapaita päässään :)
682560.jpg