tulee näistä kupeista, mulla on näyttelyssä itse asiassa montakin sarjaa... Nää on todella vielä kesken, mutta halusin näyttää ne nyt jo, koska uskon, että näistä tulee kivat. Taustoista teen elävämmät, lisään hiukan sävyjä, varjot tarkistan ja muutenkin viilailen vielä. Yritän tavoitella pelkällä taustan sävyllä tiettyä tunnelmaa, eli tää on samalla kokeilu.

939130.jpg


941173.jpg


941172.jpg

Vaikka nää on raakileita, niin tuleeko jotain tunnelmaa jo mieleen? Mulle selkeesti ekasta tulee mokka, kesäilta, juuri aurinko laskee, lämmin.

Tokassa ajattelin leikkiä kylmällä taustalla ja tulikuumalla kahvilla. Murran vielä sävyä vihertävällä, lopullinen tausta ei ole ihan noin pistävä. Ajatus on silti se kontrasti kylmän ja kuuman välillä. Tulee mieleen kylmä talvipäivä, hyvin varhainen talviaamu.

Kolmas kuva on unelmia, Naisellisuutta, herkkuhetkeä, enkä tiedä miksi, mutta 60-lukua, purkkaa. Kuppiin tulee herkkä ruusukuvio ja toi leivos on oikeesti bebè, eikä berliininmunkki. Tasoitan sitä hiukan, se on vähän pullee tollain... :) Oikeesti ne on kyl aika pahoja, mutta väri on kiva :D