Ihminen on aika omituinen. Mun niin piti järjestää kaikki maalaukset hienosti säilöön ja tehdä siis ne lepäämässä olleet valmiiksi. SEN SIJAAN tein uusia lepäämisvaiheeseen! Ei mitään järkeä! No uskon vakaasti, että kun saan pahvia, voin järjestää maalaukset pois seiniltä ja asia on kunnossa :) Tässä harhakuvassa siis elämme nyt... Mutta koska siis tein pari lisää tässä eilen ja tänään, näytän ne nyt sitten kanssa. Nää on Vaiheessa-kuvia, laitan taas lopulliset kun ne saan valmiiksi. En tosiaankaan lupaa päivää ku ei se kuitenkaan mene niin... :)

Eka on puuvälineitä... JOO-O, tiedän että aiheet on vähä ..jostain.. mutta kun niin tykkään tehdä keittiöjuttuja! Tää on kesken taustan ja varjojen osalta lähinnä.

874824.jpg

Ja sitten Mac-mies oli onnistunut nappaamaan Superkamerallaan ihania kuvia oravista ja mä sain ne!! Siis ne kuvat. Oravatki ois ollut kivoi, mutta ne ois saanu kuitenkin maksakirroosin kun olisin syöttänyt niille vaan pähkinöitä. Mitä muuta ne muka syö??!! No kuitenkin, KIITOS Mac-miehelle kuvista. Tätä maalausta jatkan noitten (ärsyttävien) vihreiden osalta, samoin vähän valo/varjojuttuja lisää.


Metsän valtias. Tai ainakin tämän oksan.

874825.jpg


Ai niin, P. Aula, kuulin, että säkin taiteilet! Hienoa! Vois maalata yhessäkin joku kerta, se on kivempaa kun aina yksin :)