Jonain päivänä olen tarpeeksi iso...                  Mamman ikkuna

1009653.jpg              1009703.jpg

Nämäkin maalaukset on siis näyttelyssä. Naapurin tyttö oli mallina ja lisäsin vielä tuon aikuisten balettitossun ja vähän röyhelöä mekkoon sekä nauhan. Alkuperäisessä kuvassa Tyllerö kyllä aukaisee tikkaria, joten käsien asentoa piti hiukan muuttaa myös. Muuten loistava malli, kun on sellainen linssilude :D Ja onneks vielä on karkkipalkalla hommissa... :D

Balettitytön koko on... hitsi mitäs se olikaan... 22x46 cm vois olla aika lähellä :)

Sit tää toinen työ. Oltiin aikoja sitten hankittu Kamun kanssa ikivanhat harmaat kehykset, ne roikku olkkarin ikkunalla ja niissä oli milloin mitäkin systeemiä roikkumassa. Sitten Kamu sai idean perinteisestä mummonmökistä, tai ikkunasta, jossa olisi siis juurikin se pelargonia, punainen. Kamu laitto kehykset uuteen uskoon ja mä maalasin noi kuvat ihan pastellipaperille, jotka sitten kiinnitettiin tonne taakse ja levy sitten vielä niiden taakse nauloilla. Kyllä pysyy.

Tossa oli vaan hommaa, kun jotkut tyypit (lue: kaksi hulivilijalkapalloilijaa) potki pallolla SISÄLLÄ, JOSTA SIIS ON SANOTTU MILJOONA KERTAA, ja kuinkas ollakaan noista kehyksistä pamahti lasit hajalle. Siis tää tapahtu enneku noita kuvia tai mitään oli edes maalattu. Enkä tiedä oisko ne vanhat lasit edes sopinu tähän työhön. Toisaalta niissä ois ollu sitä kuperuutta kivasti niinku vanhois ikkunois on. NOH, opittiin kuitenki lasiakin leikkaamaan, kumpikaan ei ollu aiemmin sitä tehny. Tietty mittailin välillä väärin ja muuten niin täydellinen pala oli viis senttiä liian lyhyt. ****ele! No kaikesta selvittiin ja tulos on tuossa.

Toi on varmaan jotain metrin korkea, hitsi kun en muista sitäkään... no laitan mitat heti kun löydän ne jostain :) Idea siis taulussa on tietty auringonpaiste Mamman ikkunaan, jossa on pelargonia ja ne valkoset, yksinkertaiset verhot. Tarkoitus oli luoda vähän kolmiuloitteisuutta ja maalasin vielä ikkunalaudan tohon paperille ja puitteita. Joten siis kehykset on aidot ikkunanpokat, muut on maalattu paperille :)

Niin noi varjotkin on siis maalattu, ainoot jotka ei ole, on heijastukset, jotka on aitoja :D